Nieuwsarchief Kogelvanger 2009

26 september 2009

Ingebruikname nieuwe kogelvanger

Op zaterdag 10 oktober om 15.00 uur zal onze nieuwe kogelvanger op een feestelijke manier ingebruik genomen worden. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

16 september 2009

Beton storten

Dinsdag 15 september is het beton gestort in beide gaten voor de kogelvanger en de gaten waar de aanlegpalen komen te staan. De komende twee weken zullen de werkzaamheden even stilliggen omdat het beton goed moet uitharden. Op dinsdag 29 september zal de firma Thijsen metaalconstructie uit Belfeld komen om de kogelvanger in elkaar te monteren en te plaatsen. De foto's van het storten van het beton staan aan de linkerkant onder de fotogalerij.


11 september 2009

Start grondwerk

Vrijdag 11 september zijn de werkzaamheden gestart voor het plaatsen van de kogelvanger. Als eerste is begonnen met het grondwerk. Hiervoor is het gebied gemeten waar de kogelvanger komt te staan en zijn twee gaten gegraven alwaar dinsdag 15 september het beton gestort zal gaan worden. In eerste instantie zullen we één kogelvanger gaan plaatsen, maar omdat we in de toekomst waarschijnlijk een tweede kogelvanger zullen plaatsen is ook hiervoor het grondwerk al verricht. Daarnaast zijn ook al de grondkabels gelegd voor de electriciteit van de kogelvanger. De foto's van de start van het grondwerk staan aan de linkerkant onder de fotogalerij.


9 september 2009

Kogelvanger

Vanaf vrijdag 11 september zullen de werkzaamheden starten voor het plaatsen van onze nieuwe kogelvanger. De firma Thijsen metaalconstructie uit Belfeld heeft deze kogelvanger ontwikkeld en vervaardigd. Vanaf vrijdag kunt u hier alle bouwvorderingen volgen.